Agenda

 

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

Pepijn Schoneveld – Stante Pede

Zaterdag 16 februari 2019
20.15 uur
€ 18,50 (inclusief 1 consumptie)

Pepijn Schoneveld:  last-minute-actie

1 + 1 gratis!

Voer bij uw bestelling de code PEPIJN2019 in en ontvang ieder tweede kaartje gratis!

STANTE PEDE staat voor interactief cabaret!

STANTE PEDE betekent op staande voet, meteen, nu. Want als Pepijn iets wil dan is dat nu, meteen, in het nu zijn. Verlost van alle gedachten die ons treiteren en plagen. Want in het nu is er vaak niet zoveel aan de hand. De pers schreef: ‘Sterke timing en soepele publieksinteractie…..Schoneveld komt scherp uit de hoek en laat zien een talentvolle comedian te zijn’ (NRC). En: ‘lef en improvisatietalent’ (Theaterkrant).
Pepijn vertelt over wat hij in zijn leven allemaal meemaakt en hoe hij daarover denkt. Hij is daarin ‘…geen trendvolger of de gladde imitator van wat elders op podia wordt gedaan’ (Dagblad van het Noorden). STANTE PEDE betekent op staande voet, meteen, nu. Want als Pepijn iets wil dan is dat nu, meteen, in het nu zijn. Verlost van alle gedachten die ons treiteren en plagen. Want in het nu is er vaak niet zoveel aan de hand.

Meer informatie


Eddy Zoey

Eddy Zoey – De geschiedenis van de Nederlandstalige popmuziek

Zatredag 2 maart 2019
20.15 uur
€ 21,00 (inclusief 1 consumptie)

In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis, door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd. Een avond van jeugdsentiment en -op z’n minst- mee-neuriën (hoogstwaarschijnlijk; hard meezíngen), want ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’, is één groot feest van herkenning!
Eddy Zoëy neemt je mee op reis, door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Samen met zijn formidabele band, laat Eddy alle iconische Nederlandstalige liedjes horen die inhoudelijk stáán voor exact die tijd. Deze show is één groot feest van herkenning!

Eddy vertelt gepassioneerd. De Nederlandse taal in de popmuziek, er is veel over te doen; sommigen haten het, anderen willen niets anders. Muziek in je moerstaal komt harder binnen en dat kan enorm confronterend zijn. Wanneer een lied in ’t Nederlands wordt gezongen, kun je niet om de inhoud heen. Eddy gaat in op de inhoud en tijdsgeest van alle liedjes die ze spelen.
De Eddy Zoëy Band – Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine
Laat je meenemen, op een prácht-trip door de tijd, van het Nederlandstalige lied, met o.a.: Doe Maar, Frank Boeijen Groep, Acda & de Munnik, Bløf, Het Goede Doel, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nielson, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Peter Koelewijn, Ronnie Flex; álles komt voorbij, in deze supermix van het beste wat Nederland te bieden heeft gehad én nog te bieden hééft!

Meer informatie


Sjors van der Panne - Concerttour

Sjors van de Panne – Concerttour 2018-2019

Zaterdag 16 maart 2019
20.15 uur
€ 23,75 (inclusief 1 consumptie)

Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten.

Meer informatie


Christel de Laat - Zijn daar nog vragen over

Christel de Laat – Zijn daar nog vragen over?

Zaterdag 23 maart 2019
20.15 uur
€ 17,00 (inclusief 1 consumptie)

Christel de Laat, ‘n bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel, is autodidact. In 1996 start ze, uit het niets, bij een Brabantse Feesterij waar ze al vrij snel op nagenoeg alle themafeesten de hoofdrol vertolkt.

Meer informatie


Rattenvanger

Ida van Dril en Michiel Schreuders – De Rattenvanger

Zondag 24 maart 2019
15.00 uur
€ 8,25

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren.
Een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Meer informatie


sound of silence

Joost Botman & Niels van der Gulik – Sound of silence – Over Simon & Garfunkel

Zaterdag 6 april 2019
20.15 uur
€ 19,50 (inclusief 1 consumptie)

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Meer informatie


Angela Groothuizen

Angela Groothuizen – Lueke Binge

Zaterdag 13 april 2019
20.15 uur
€ 18,00 (inclusief 1 consumptie)

Wie kent haar niet?! Begonnen als zangers bij de Dolly Dots, jurylid bij The Voice en presentatrice bij ‘wie is de mol? ‘Dit jaar komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar. Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! In Lueke binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.
‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters groot zijn is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Meer informatie


De kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept

Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Zondag 12 mei 2019
11.00 uur
€ 8,25

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Voor deze voorstelling zijn geen vaste zitplaatsen.

Verder lezen

Meer informatie


Guido Weijers - Masterclass geluk

Guido Weijers – Masterclass geluk – UITVERKOCHT

Zaterdag 18 mei 2019
20.15 uur
€ 25,00 (inclusief 1 consumptie)

Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Maar hoe zit het nu echt?

Meer informatie

Reacties gesloten.