Evi Hanssen – Sinds ik niet meer drink

18 november 2023 20:15

Evi Hanssen – Sinds ik niet meer drink
Zaterdag 18 november 2023
20.15 uur
Special
€ 21,50,-
(incl. 1 consumptie)

De Vlaamse Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’. De basis van haar gelijknamige theatervoorstelling, waarin Evi met de nodige dosis humor uitzoekt wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Honderduit vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt.

Als bezoeker word je meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker meegaat in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.

“Sinds ik niet meer drink:

  • zie ik er beter uit dan ooit;
  • ervaar ik soberschaamte;
  • promoot ik toch nog alcohol;
  • tel ik andermans glazen;
  • kan ik beter dansen;
  • is slecht nieuws echt slecht nieuws.”

Wat zou jij hier invullen na 500 dagen zonder alcohol?

‘Sinds ik niet meer drink’ geeft een humoristische kijk over de invloed van het gebruik van drank. De voorstelling is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Sterker nog, je mag je drankje juist meenemen de zaal in. Wat kan jij zeggen over jezelf na het bijwonen van ‘Sinds ik niet meer drink’?

Evi Hanssen is een ware duizendpoot. Zo is Evi presentatrice op de Vlaamse en Nederlandse televisie en radio, bestseller schrijfster van meerdere boeken waaronder “Sinds ik niet meer drink” met een oplage van minimaal 20.000 stuks, podcastmaker, actrice in o.a. de musical Mama Mia en nu ook theatermaker.

De pers over Evi Hanssen in “Sinds ik niet meer drink:

“Haar interactie met het publiek is heel gemoedelijk, leerzaam en ook weer met humor doordrenkt” (ILoveTheater)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.