Harry Sacksioni – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen

16 februari 2024 20:15

Harry Sacksioni – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen
Vrijdag 16 februari 2024
20.15 uur
Muziek
€ 20,-
(incl. 1 consumptie)

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50 jaar optreed-jubileum met een nieuw solo programma plus de uitkomst van zijn gelijknamige anekdotenboek.

Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar, toch echt ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland! Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers, en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

De titel van dit programma – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… – verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten waarvan een aantal ook zeker tijdens dit jubileumprogramma voorbij zal komen!

Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van dit jubileum-optreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Hij maakt meer dan waar, wat we al jarenlang van hem weten: dat hij een eigenzinnig en uniek fenomeen is binnen de Nederlandse muziekwereld.

Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, werd er een trein naar hem vernoemd en werd hij begin dit jaar voor het 13e jaar (!) op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Zie voor alle informatie www.harrysacksioni.nl.

Muziek : Harry Sacksioni
Producent : Katowee Holland
Tourneeplanning en publiciteit : Senf Theater, Delft tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl
Website : www.harrysacksioni.nl
Instagram : www.instagram.com/harrysacksioni
Twitter : twitter.com/harrysacksioni
YouTube aankondiging : https://youtu.be/si4tKIKgN5w

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.