1,5 meter voorstellingen

De stichting volgt de richtlijnen van het RIVM.

KAARTVERKOOP

Zolang de strikte maatregelen gelden, is de zaalindeling aangepast. Er staan  30 bankjes, die plaats bieden aan 60 mensen. Hiermee is er voldoende afstand tussen de bezoekers. De bankjes worden als 2 zitplaatsen verkocht.

Kindervoorstellingen:

Ook bij de kindervoorstellingen kunnen er maximaal 60 volwassen bezoekers in de zaal. Daarnaast is er plek voor maximaal 140 kinderen. We willen u vragen om bij het bestellen van kaarten voor de kindervoorstelling, voor volwassenen aparte kaarten te bestellen, dit staat bij de bestelsite aangegeven.

Invalide plaatsen:

Onze bankjes staan los in de zaal en zijn eenvoudig te vervangen. Mocht u het theater willen bezoeken met een rolstoel of scootmobiel, stuurt u dan een mail naar: info@theatervianen.nl. Er zal dan voor gezorgd worden dat er aan het gangpad een bank vervangen wordt voor een losse stoel en een rolstoelplek. U kunt dan via de website een bankje kopen.

Kaarten voor de voorstelling kunnen alleen gekocht worden via de website.

HET PROTOCOL

Algemeen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Wij hebben daarom in lijn met de richtlijnen van de overheid een protocol ontwikkeld. Dit protocol kan worden aangepast. Wij adviseren u het protocol op onze website en  de richtlijnen van het RIVM voor het bezoek aan ons theater te lezen..

Maatregelen

Er is een maximum zaalcapaciteit. Er is voldoende afstand tussen de bezoekers en de 1,5 meter afstandsregel wordt nageleefd;

Een medewerker helpt met het plaatsen van de bezoekers in de zaal en wanneer de bezoekers de zaal verlaten;

Tussen voorstellingen  zullen twee looproutes  worden gehanteerd zodat bezoekers elkaar niet  kruisen;

Wij reiniging  contactoppervlakten die regelmatig worden aangeraakt en wij plaatsen desinfectiepunten op strategische plaatsen;

Er  is een aangepast aanbod van drankjes  (met meer voorverpakte producten);

In het gebouw zijn looproutes en instructies

Richtlijnen voor bezoekers

Elke bezoeker dient 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers, uitzondering hierop is wanneer bezoekers uit 1 huishouden komen.

U mag met uw huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Komt u met meer dan twee personen buiten uw huishouden, dan dient u altijd 1,5m afstand te bewaren. Dit geldt niet voor voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar;

Twee bezoekers uit verschillende huishoudens mogen naast elkaar op 1 bank zitten.

Wanneer u of iemand uit uw huishouden verkouden is (hoesten, kuchen, loopneus, keelpijn en/of koorts) blijft u thuis. Ook als u één van deze klachten heeft gehad dient u 2 weken vrij te zijn van ziekteverschijnselen. Bij binnenkomst zal een medewerker van Theater Vianen controlevragen stellen

Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid. Na binnenkomt gaat u direct naar de zaal.

In de zaal wordt uw plaats aangewezen. Het is niet toegestaan daarna uw plaats te verlaten.

Er is geen pauze tijdens de voorstelling. Drankjes worden bij aanvang aangeboden en  worden de zaal mee ingenomen

U Verlaat de zaal direct als de voorstelling is afgelopen via de door de medewerkers aangegeven route.

Na de voorstelling kunt u in de horeca consumpties bestellen.

Wij vragen u respect te hebben voor onze vrijwilligers en hun instructies op te volgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.