Corona in 21/22

De stichting volgt de richtlijnen van het RIVM.

KAARTVERKOOP

Wat zijn wij blij met de versoepelingen. En wat zou het heerlijk zijn om weer volle zalen te krijgen. Om dit goed en veilig te laten verlopen volgen wij de adviezen op van de Theater Vakbonden.

Corona Check App: Als theater gaan wij werken met de Corona Check App. Dat betekent dat u naar binnen kunt bij een groen vinkje. Dit groene vinkje krijgt u wanneer u bent ingeënt, een negatieve testuitslag hebt of net hersteld bent van Corona.

Kindervoorstellingen:

Kinderen onder de 13 jaar hebben geen Corona Check App nodig.

Invalide plaatsen:

Wanneer u gebruik wilt maken van een rolstoelplek, dan willen we u vragen dit via de mail aan te geven (info@theatervianen.nl) We zullen dan de tribune hiervoor geschikt maken.

Kaarten voor de voorstelling kunnen alleen gekocht worden via de website. Op die manier hebben wij alle gegevens bij de hand van onze gasten en kunnen wij ze snel benaderen in verband met een eventuele afgelasting (ook artiesten moeten wel eens thuisblijven met klachten) of mocht er toch onverhoopt sprake zijn van een corona besmetting.

HET PROTOCOL

Algemeen

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Wij hebben daarom in lijn met de richtlijnen van de overheid een protocol ontwikkeld. Dit protocol kan worden aangepast. Wij adviseren u het protocol op onze website en  de richtlijnen van het RIVM voor het bezoek aan ons theater te lezen..

Maatregelen

Deze maatregelen worden omgezet naar de nieuwe richtlijnen!

Een medewerker helpt met het plaatsen van de bezoekers in de zaal en wanneer de bezoekers de zaal verlaten;

Tussen voorstellingen  zullen vaste looproutes  worden gehanteerd zodat bezoekers elkaar niet  kruisen;

Wij reiniging  contactoppervlakten die regelmatig worden aangeraakt en wij plaatsen desinfectiepunten op strategische plaatsen;

Er  is een aangepast aanbod van drankjes  (met meer voorverpakte producten);

In het gebouw zijn looproutes en instructies

Richtlijnen voor bezoekers

Elke bezoeker dient 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers, uitzondering hierop is wanneer bezoekers uit 1 huishouden komen.

U mag met uw huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Komt u met meer dan twee personen buiten uw huishouden, dan dient u altijd 1,5m afstand te bewaren. Dit geldt niet voor voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar;

Wanneer u of iemand uit uw huishouden verkouden is (hoesten, kuchen, loopneus, keelpijn en/of koorts) blijft u thuis. Bij binnenkomst zal een medewerker van Theater Vianen controlevragen stellen

Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid. Na binnenkomt gaat u direct naar de zaal.

In de zaal wordt uw plaats aangewezen. Het is niet toegestaan daarna uw plaats te verlaten.

U Verlaat de zaal direct als de voorstelling is afgelopen via de door de medewerkers aangegeven route.

Na de voorstelling kunt u in de horeca consumpties bestellen.

Wij vragen u respect te hebben voor onze vrijwilligers en hun instructies op te volgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.