Corona in 21/22

De stichting volgt de richtlijnen van het RIVM.

KAARTVERKOOP

Wat zijn wij blij met de versoepelingen. En wat zou het heerlijk zijn om weer volle zalen te krijgen. Om dit goed en veilig te laten verlopen volgen wij de adviezen op van de Theater Vakbonden.

Maatregelen

  • Voor een bezoek aan een van onze voorstelling is een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig.
  • Voortoon jij symptomen of is iemand uit je huishouden ziek? Blijf dan thuis!
  • Neem je tickets het liefst digitaal mee op je smartphone. We gebruiken zelfscanners
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in Helsdingen
  • Volg de looproute en aanwijzingen van de vrijwilligers.

Bij binnenkomst zal een van onze vrijwilligers uw coronatoegangsbewijs scannen en controleren aan de hand van uw ID bewijs, voor meer informatie zie https://coronacheck.nl/nl/

Coronatoegangsbewijs

Wij willen allemaal veilig genieten van de voorstelling. Daarom gebruiken we de coronacheck-app voor de voorstellingen in ons theater(vanaf 13 jaar).  Hierin kun je één van onderstaande checks aangeven:

  • Vaccinatiebewijs –  Bij Pfizer, Moderna en Astra-Zeneca is het vaccinatiebewijs 2 weken na de laatste inenting geldig, bij Janssen is dit na 4 weken.
  • Herstelbewijs (maximaal 6 maanden uit)
  • Testbewijs – Het coronatoegangsbewijs kun je krijgen als je 24 uur vóór de voorstelling negatief getest bent op het coronavirus. Meer info:  https://www.testenvoortoegang.org/

Bij binnenkomst zal een van onze vrijwilligers uw coronatoegangsbewijs scannen en controleren aan de hand van uw ID bewijs, voor meer informatie zie https://coronacheck.nl/nl/

Kindervoorstellingen:

Kinderen onder de 13 jaar hebben geen Corona Check App nodig.

Invalide plaatsen:

Wanneer u gebruik wilt maken van een rolstoelplek, dan willen we u vragen dit via de mail aan te geven (info@theatervianen.nl) We zullen dan de tribune hiervoor geschikt maken.

Kaarten voor de voorstelling kunnen alleen gekocht worden via de website. Op die manier hebben wij alle gegevens bij de hand van onze gasten en kunnen wij ze snel benaderen in verband met een eventuele afgelasting (ook artiesten moeten wel eens thuisblijven met klachten) of mocht er toch onverhoopt sprake zijn van een corona besmetting.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.