Agenda

 

The Doors in concert

Zaterdag 29-02-2020
The Doors in concert
Fifty Years of Sex and Death
20.15 uur € 20,-  (inclusief 1 consumptie)

De zestiger jaren tekenden zich door tegenstellingen. Lang en kort haar, jong en oud, liefde en haat, vrede en oorlog. Vanuit San Francisco overspoelde de flowerpowerbeweging de wereld. Tegelijkertijd werd in Los Angeles uit de duistere kant van ons bestaan The Doors geboren. De charismatische Jim Morrison gaf een duidelijk tegengeluid: geen ‘Peace and Love’, maar ‘Sex and Death’. De lieflijke klanken van de hippies stonden in schril contrast met Doors-nummers als Light my Fire, Break on Through, L.A. Woman en Riders on the Storm.

Meer informatie


Anuar – EERLIJK

Zaterdag 07-03-2020
Anuar
EERLIJK
20.15 uur € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in
zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende
solovoorstelling EERLIJK.

Meer informatie


Vuile Huichelaar – “Vuile huichelaar de zesde!”

Zaterdag 21-03-2020
Vuile Huichelaar
Morgen begint nu!
20.15 uur € 20,- (inclusief 1 consumptie)

Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Ze denken: wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?!

Meer informatie


Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginners

Vrijdag 3-04-20
Arnout van den Bossche
Burn-out voor Beginners
20.15 uur € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Meer informatie


Het grote Mad Science Theaterfeest

Zondag 19-04-2020
Mad Science
Het grote Mad Science Theaterfeest
Omdat een feest moet knallen
15.00 uur € 10,-

Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!

Meer informatie


Kim van Zeben – Eendje (6+)

Zondag 17-05-2020
Kim van Zeben
Eendje (6+)
15.00 uur € 7,50

Eendje is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje. Kim van Zeben is actrice en theatermaker. Ze speelde vele rollen in (muziek) theatervoorstellingen zoals o.a. Minoes, Jip en Janneke en Woef Side Story. Ze maakte diverse goed ontvangen cabaretvoorstellingen en werd drie keer genomineerd voor een Musical Award voor Beste vrouwelijke bijrol.

Meer informatie

Reacties gesloten.