Agenda


Het Groot Niet Te Vermijden AFSCHEIDSTOUR!

Vrijdag 4-10-2019
Het Groot Niet Te Vermijden
The Last Waltz
20.15 uur € 22,50 (inclusief 1 consumptie)

The Last Waltz is de 16e en de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden! Vele nieuwe ideeën rolden uit de mannen om nog aan u te laten zien. De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan komt u spiritueel oplichten.

Meer informatie


Karin Bloemen en The Old School band

Zaterdag 26-10-2019
Karin Bloemen en The Old School band
Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!
20.15 uur € 22,50 (inclusief 1 consumptie)

Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy, etc, etc…

Meer informatie


Nederpop All Stars met Henk Westbroek

Vrijdag 15-11-2019
Nederpop All Stars met Henk Westbroek
Zelfs je naam is mooi
20.15 uur € 22,50 (inclusief 1 consumptie)

De Nederpop All Starsgaan opnieuw de theaters in. Het publiek heeft nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers en de All Stars zelf gelukkig ook niet! Elk concert is een feestje, met al die bekende nummers van toen aangevuld met hedendaagse popsongs. Een onvergetelijke avond uit waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Meer informatie


Remco Veldhuis – Lang verhaal kort

Vrijdag 29-11-2019
Remco Veldhuis
Lang verhaal kort
20.15 uur €19,50 (inclusief 1 consumptie)

Heb je altijd al willen weten wat er in die net zo verheven als verguisde Bijbel staat maar ben je er nooit aan toegekomen? Heb je altijd enorm opgezien tegen die 1744 bladzijden vol ontmoedigend kleine lettertjes? Heb je geen idee waar je de tijd, het geduld en de rust vandaan moet halen om eindelijk een mening te hebben over dat boek dat al eeuwen een gigantische invloed op de wereld heeft?

Meer informatie


Cowboy Billie Boem en Sinterklaas (3+)

Zondag 1-12-2019
Cowboy Billie Boem en Sinterklaas (3+)
15.00 uur € 10,-

Cowboy Billie Boem heeft dit jaar een afspraak met Sinterklaas. Zij kennen elkaar al jaren en in de periode dat de Sint in Nederland is, komt hij altijd even op bezoek bij onze muzikale cowboy. Het liefst spreken zij af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting. De twee kindervrienden zorgen elk jaar weer voor een gezellige middag waarin veel verteld en gezongen wordt.

Meer informatie


Guido Spek – Gelooft niet alles wat er op internet staat

Zaterdag 07-12-2019
Guido Spek
Gelooft niet alles wat er op internet staat
20.15 uur € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

LET OP! DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 30-10-19 NAAR 07-12-19!

Want wat is het alternatief? Guido Spek zoekt tijdens zijn eerste cabaretprogramma naar mogelijke antwoorden op grote en kleine levensvragen, om zijn bevindingen vervolgens nonchalant maar met mechanische precisie weer omver te kegelen.

Meer informatie


Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten – Zing, vecht, huil, bid…

Zaterdag 14-12-2019
Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten
Zing, vecht, huil, bid…
20.15 uur € 19,50 (inclusief 1 consumptie)

Al elf jaar lang vormen de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten een geweldig muzikaal paar. Ze gaan naar de kern van een lied en dagen elkaar uit. Dat deden ze al met Jacques Brel, nu doen ze het met Ramses Shaffy. Het is geen toeval dat hun nieuwe programma speelt in 2019: het jaar dat de zanger alweer tien jaar niet meer onder ons is. In ‘Zing, vecht, huil, bid…’ wordt het repertoire van Nederlands meest kleurrijke chansonnier in een vrouwelijk jasje gestoken. ‘De Shaffy Cantate’, ‘Het Is Stil In Amsterdam’, ‘Sammy’, ‘Laat Me’, ze komen allemaal voorbij, afgewisseld met verhalen over Ramses’ roemruchte leven.

Meer informatie


Flip Noorman zingt Leonard Cohen

Zaterdag 25-01-2020
Flip Noorman
Flip Noorman zingt Leonard Cohen
20.15 uur € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

Na het overlijden van Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten is hij gezwicht om het programma nu ook in het theater te brengen. Bijgestaan door zijn voltallige band “De Noormannen” of in trio bezetting brengt hij nu zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.

Meer informatie


Alex Ploeg – Ultimatum

Zaterdag 01-02-2020
Alex Ploeg
Ultimatum
20.15 uur €18,00 (inclusief 1 consumptie)

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre. 

Meer informatie

Dikkie Dik en de taart

Zondag 02-02-2020
Joes
Dikkie Dik en de taart (2+)
15.00 uur € 7,50 

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Meer informatie


Omdenken (Berthold Gunster) – Zoals verwacht loopt alles anders (try-out)

Vrijdag 14-02-2020
Omdenken (Berthold Gunster)
Zoals verwacht loopt alles anders (try-out)
20.15 uur € 22,50 (inclusief 1 consumptie)

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

Meer informatie


The Doors in concert

Zaterdag 29-02-2020
The Doors in concert
Fifty Years of Sex and Death
20.15 uur € 20,-  (inclusief 1 consumptie)

De zestiger jaren tekenden zich door tegenstellingen. Lang en kort haar, jong en oud, liefde en haat, vrede en oorlog. Vanuit San Francisco overspoelde de flowerpowerbeweging de wereld. Tegelijkertijd werd in Los Angeles uit de duistere kant van ons bestaan The Doors geboren. De charismatische Jim Morrison gaf een duidelijk tegengeluid: geen ‘Peace and Love’, maar ‘Sex and Death’. De lieflijke klanken van de hippies stonden in schril contrast met Doors-nummers als Light my Fire, Break on Through, L.A. Woman en Riders on the Storm.

Meer informatie


Anuar – EERLIJK

Zaterdag 07-03-2020
Anuar
EERLIJK
20.15 uur € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in
zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende
solovoorstelling EERLIJK.

Meer informatie


Vuile Huichelaar – “Vuile huichelaar de zesde!”

Zaterdag 21-03-2020
Vuile Huichelaar
Morgen begint nu!
20.15 uur € 20,- (inclusief 1 consumptie)

Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Ze denken: wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?!

Meer informatie


Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginners

Vrijdag 3-04-20
Arnout van den Bossche
Burn-out voor Beginners
20.15 uur € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Meer informatie


Het grote Mad Science Theaterfeest

Zondag 19-04-2020
Mad Science
Het grote Mad Science Theaterfeest
Omdat een feest moet knallen
15.00 uur € 10,-

Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap. Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!

Meer informatie


Kim van Zeben – Eendje (6+)

Zondag 17-05-2020
Kim van Zeben
Eendje (6+)
15.00 uur € 7,50

Eendje is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje. Kim van Zeben is actrice en theatermaker. Ze speelde vele rollen in (muziek) theatervoorstellingen zoals o.a. Minoes, Jip en Janneke en Woef Side Story. Ze maakte diverse goed ontvangen cabaretvoorstellingen en werd drie keer genomineerd voor een Musical Award voor Beste vrouwelijke bijrol.

Meer informatie

Reacties gesloten.