Daniëlle schel – Patroon

Zaterdag 13 oktober 2018
20.15 uur
€ 17,50 (inclusief pauzedrankje)

Daniëlle schel – Patroon

Wat sta ik hier te doen?! …En waarom zeg ik dit hardop?” Met ons goeie gedrag dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens.

In Patroon tilt Daniëlle de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende kleinkunstliedjes.

 

Daniëlle viel volop in de prijzen tijdens de afgelopen editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Het publiek kroonde haar tot onbetwiste winnaar en de jury kende haar, tijdens een bloedstollende finale, zilver toe. Vol lof spraken zij over een voorstelling met een kop en een staart, vol originele en eigentijdse thema’s en vondsten.

Haar typetjes zijn sterk, doen een beetje pijn aan je hart en schuren op een fijne manier de lachspieren. Daniëlle vertelt een goed verhaal over de worsteling in haar leven. Ze wordt daarin begeleid door een fijne gitarist die effectief en dienstbaar de blues laat klinken. – jury AKF.

Tijd om haar talenten te tonen aan de wereld. Daniëlle wil met haar nieuwe eerste avondvullende theaterprogramma, getiteld Patroon, voortborduren op de ingeslagen weg. Op originele wijze brengt ze ontroering, een schaterlach, en een flinke dosis onverschrokken schaamteloosheid, met als doorlopend thema de patronen waar wij ons dagelijks aan vasthouden. Begeleidt door Peer Thielen op gitaar is dit een dame om in de gaten te houden!

De pers over Daniëlle tijdens de finale van het AKF 2017:

Een uitstekende actrice die ieder gezichtsspiertje op het juiste moment aan het werk zet – Parool

Daniëlle Schel op elektrische gitaar begeleidt door Peer Thielen toonde aan een onbevangen persoonlijkheid te zijn op het podium 
– NRC

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.